top of page

Machinaal snoeien van hagen

Snel en eenvoudig hagen laten snoeien

Grondwerken Geert uit Diepenbeek beschikt over een unieke machine waarmee in hoog tempo hagen gesnoeid kunnen worden. Het machinaal snoeien van hagen is geschikt voor zowel grote als kleine hagen en biedt diverse voordelen. Zo laat de machine minimaal scheerafval achter. Het afval wordt namelijk direct vermalen door de machine. Doordat de haag zo snel gesnoeid wordt én er weinig afval achterblijft, ondervindt u weinig overlast tijdens het snoeien van de hagen. U heeft immers weinig last van het lawaai en hoeft achteraf niet lang aan de slag met een bezem om alles weer netjes te krijgen. U kunt dus direct weer verder met uw dagelijkse bezigheden of heerlijk ontspannen in uw tuin.

Enige aanbieder van machinaal haagscheren in de omgeving

Grondwerken Geert uit Diepenbeek is de enige aanbieder voor machinaal haagscheren in de omgeving. Wij zorgen voor een strakke en nette haag én werken snel, efficiënt en vakkundig. Doordat wij ruim 24 jaar ervaring hebben met grond- en afbraakwerken rekent u bij ons bovendien op een goede service. Wij weten als geen ander op welke aspecten we moeten letten en staan bekend om ons vakmanschap en klantvriendelijkheid.

 

Als u vragen heeft of een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, kunt u direct contact met ons opnemen. U bereikt ons via de telefoon en e-mail. Bekijk op onze website eventueel direct welke overige diensten wij aanbieden, zoals het uitgraven van opritten en het verhuren van containers. Graag tot ziens bij Grondwerken Geert.

bottom of page